Projecten

In Balans


In deze badkamer heeft het oude bad plaats gemaakt voor een inloopdouche met douchegoot en regendouche. De douchethermostaat is een zogenaamde inbouwkraan waardoor het geheel minimalistisch oogt. Een strakke glazen wand (veiligheidsglas!) zorgt voor een scheiding tussen douche en wastafelmeubel.

De waskom My Nature van Villeroy & Boch heeft een glooiende rand en staat op een meubel in de kleur basalt mat. Verlichting is geïntegreerd in het glas en dat vergemakkelijkt het schoonmaken van de spiegel. De soft-close-zitting van het wandcloset heeft eenzelfde glooiing als de waskom. Tegels in lichte natuurtinten, combinatie van juiste materialen én met zorg gemonteerd zorgen voor een aangenaam begin en einde van de dag.

Fris Modern

Bij deze badkamerrenovatie heeft het oude stalen bad plaats gemaakt voor een nieuw kunststof ligbad waarin ook gedoucht kan worden.
De glazen wand houdt spatwater tegen. De radiator heeft een lichtgrijze tint evenals de tegels aan de voorkant van het bad en het
muurtje van de wc.

Het greeploze wastafelmeubel van 80 cm breed in eikenhoutkleur bevat twee ruime lades. Handdoeken, flesjes en andere spullen
kunnen opgeborgen worden in de bijpassende hoge kast. Fris begin van de dag in deze praktische en modern ingerichte badkamer!

Van ontwerp naar uitvoering.

In deze badkamer is het wastafelmeubel de blikvanger. Op een blad van olijvenhout rust een grote plaatstalen wastafel met dubbele wasbak. De inbouwkranen zijn op een juiste hoogte ingebouwd, het water spat niet op. Twee lades (in verstek gezaagde afwerking) zorgen voor goede opbergruimte. Onder het bad is een terugspringende voetenplint gemaakt om gemakkelijk bij de badkraan of het raam te kunnen.

De douche en de wc zijn weggewerkt achter de lichtgrijs betegelde wand. De vierkante vormen komen terug in meubel, kranen en accessoires. Eenheid zorgt voor rust, ideaal om bij te komen na een lange, drukke dag.